Tarotkaart Matiging - uitleg door paragnosten
Gratis lidmaatschap
Bel met paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoreading
belparagnosten.nl / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Matiging /
   
  Tarotkaart van vandaag Matiging
     
 

Tarotkaart Matiging

Tarotkaart van De Grote Arcana

Tarotkaart van Zelfontdekking

De Tarotkaart van de Matiging kondigt een periode aan van herstel, wederopbouw en het harmoniseren van je leven. Het is tijd om wat te matigen en je zelf weer wat rust te gunnen. Kom in het reine met je innerlijke zelf en aanvaard de problemen uit het verleden, op deze manier zal je rust vinden in het heden.

De Tarotkaart van de Matiging komt in je leven om je er op te wijzen dat je conflicten met anderen enkel kan oplossen door compromissen te sluiten en beiden de wil te tonen om samen te werken.

Deze periode van rust zal je ook in staat stellen om nieuwe relaties aan te gaan. Dat kan zowel een liefdesrelatie, zakelijk partnerschap als vriendschapsrelatie zijn. Neem vrede met jezelf, aanvaard je eigen tekortkomingen. Denk nooit dat de wereld aan je voeten ligt en dat er je niets kan overkomen, want dat is een val waar velen in trappen.

De Tarotkaart van de Matiging wil je aanzetten om een balans in je leven te vinden. Een balans tussen goed en kwaad, druk en rustig, blij en boos,... Aanvaard dat je leven uit extremen bestaat en dat de balans tussen de uitersten zorgt voor evenwicht, balans en matiging in je leven. Als je enkel het goede, rustige, positieve wil opzoeken en zien, dan zal je teleurgesteld zijn. Evenwicht en harmonie kan je enkel bereiken door evenwicht te bereiken in je leven. Wanneer je de liefde van je leven al enkele dagen hebt moeten missen, dan zal het verlangen zelf en de momenten eindelijk samen des te intenser zijn. Het verlangen zal evenwicht brengen tussen verdriet en geluk en zo je leven in balans brengen. Het leven is een aaneenschakeling van ups en downs, maar door de downs kan je ook des te meer genieten van de ups.

De Tarotkaart van de Matiging kan je ook helpen bij je genezingsproces. Omdat je in jezelf moet kijken, een evenwicht moet zoeken voor het negatieve, de ziektekiemen moet bestrijden en zo tot innerlijke rust en genezing zal komen.

Je kan de Tarotkaart van de Matiging vergelijken met een balansweegschaal, leef nooit volgens uitersten en extremen. Want wanneer je alles inzet op slechts 1 gebied van je leven, verwaarloos je vaak een ander gebied. Als je alleen gaat voor je carrière, verwaarloos je je gezondheid door te weinig te rusten.

Zoek evenwicht in je leven en je zal op lange termijn de vruchten plukken van deze nieuwe levensstijl.

Tarotkaarten van de week

Munten Schildknaap
Bekers aas
Zwaarden Schildknaap
Keizerin
Toverstaf zes
Dwaas


 

 
   
 
lees ervaringen
stel een vraag
agenda paragnosten
gratis daghoroscoop
bekijk de sitemap
bespaar geld
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Bespaar geld
 
 
  Bel met paragnosten Belparagnosten.nl Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer